Arhivska fotografija
Arhivska fotografija

Kako dnevne internet novine „MojBečej“ nezvanično saznaju, Komisija za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose Skupštine opštine Bečej na sastanku u četvrtak (3. april) donela je predlog rešenja o imenovanju Zorana Grbića za vršioca dužnosti direktora u Javnom preduzeću „Vodokanal“. Grbić će na čelo „Vodokanala“ doći umesto Aleksandra Marića, koji je na tu funkciju dao ostavku 2. aprila, posle nepunih šest meseci upravljanja preduzećem. Pored ove, promena u vlasti u Bečeju biće još.

Grbića, koji je, isto, 2. aprila dao ostavku na funkciju direktora Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“, predlogom Komisije zameniće Dejan Stanojev. Stanojev je takođe 2. aprila podneo ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora Ustanove „Đorđe Predin Badža“, njega će na mestu predsednika zameniti Milan Onjin, a novi član upravnog odbora biće Suzana Prodanov. Ovi predlozi Komisije za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose naći će se pred odbornicima na sednici Skupštine opštine Bečej koja se planira za 14. april.

Prema nepotvrđenim informacijama promena će biti i u strukturi lokalne vlade. Naime, Mikloša Đurčika, člana Opštinskog veća (LDP), zameniće Slobodan Dimitrov (SNS).

Pored toga, i u kabinetu predsednika opštine ima izmena. Umesto Borisa Obradovića, za pomoćnika predsednika zaduženog za odnose s javnošću biće imenovan Slobodan Malešev.

Kako nezvanično saznajemo u novoj preraspodeli bečejske vlasti i Kancelarija za mlade opštine Bečej pripašće Srpskoj naprednoj stranci. Međutim, redakciji nije poznato da li će Dane Mandić i dalje biti koordinator Kancelarije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име