Foto: arhiva

Promocija prve knjige Ivane Saveljev Lovci: Izgubljeni ratnici održaće se u sredu, 10. maja od 18 sati u Gradskoj biblioteci Bečej. 

Kako autorka navodi, knjiga ima elemente grčke mitologije, istorije i lova na čudovište, a sama priča je inspirisana serijom Lovci na supernaturalno.

Sinopsis knjige: 

Postoji pet Aresovih ratnika za svaki element (metal, zemlju, vazduh, vodu, vatru). Dva brata, Dilan i Kristofer, dobili su zadatak od svojih roditelja. Moraju da pronađu jednog od petoro ratnika, onog koji predstavlja vatru. Pridružiće im se devojka poi menu Lesli, ali ona ima ogromnu tajnu. Iako će im u pomoć priteći njihovi stari prijatelji i mnoga mitološka bića, potraga neće biti jednostavna. Dok love čudovišta, moraju da reše zagonetke koje im je peti ratnik ostavio, a uz sve to i da se suoče sa svojim ličnim nesuglasicama. Ares se svakog trenutka može osloboditi zatočeništva u Paklu i izazvati Treći svetski rat. Kada pronađu ratnika, shvatiće da potrazi još uvek nije kraj. Ona je tek počela, a vremena je sve manje. Poenta cele priče, cele trilogije, jeste da će dva brata uvek izabrati jedno drugo. U kakve god nevolje upali, kakve god nesuglasice imali, njih dvojica će izabrati jedno drugo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име