Foto: Policija, sajt MUP-a
Foto: Policija, sajt MUP-a

Na području Policijske uprave u Novom Sadu, u protekloj nedelji, dogodilo se 55 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice poginulo, a 24 osobe su lakše i teže povređene. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 3.639.000 dinara, saopštavaju iz Policijske uprave Novi Sad.

Saobraćajne nesreće su se dogodile zbog: neprilagođene brzine 12, neustupanja prvenstva prolaza, devet i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, jedna.
Policija je podnela 14 krivičnih prijava, zbog krivičnih dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a prekršajne prijave podnete su protiv 279 učesnika u saobraćaju. Izdato je 1.577 prekršajnih naloga, iz saobraćaja su isključena 104 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i 41 vozilo zbog težih tehničkih neispravnosti.

Uprava za vanredne situacije u Novom Sadu

Protekle nedelje, na području Južnobačkog upravnog okruga, evidentirano je 28 požara: na građevinskim objektima (13) i na otvorenom prostoru (15).
U požarima nema poginulih ni povređenih lica, niti materijalne štete.
Policijski službenici Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu, imali su 36 intervencija, od kojih je 28 bilo na gašenju požara i pet tehničkih intervencija.

Foto: MUP

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име