Na listi prioriteta građana je uređenje ulica: Gerberova, Žilinski Endrea, Sonje Marinković, Potiska i Šomođi Pala

Predstavnici opštine Bečej i Bečejskog udruženja mladih u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“ obišli su sve mesne zajednice na teritoriji opštine Bečej. Poslednji okrugli sto gde građani predlažu svoje budžetske prioritete i razgovaraju sa predstavnicima lokalne samouprave o problemima iz nadležnosti opštine i javnih preduzeća jeste Prva mesna zajednica. Skup je održan 15. novembra.

Na listi prioriteta će se i ove godine, kao i prethodnih, naći Gerberova, Žilinski Endrea, Sonje Marinković, Potiska i Šomođi Pala. Na sastanku u mesnoj zajednici uglavnom su prisustvovali članovi Saveta mesne zajednice i naveli konkretne probleme za koje, kako je rečeno iz mesne zajednice, građani inače ukazuju tokom godine.

Glasanje u okviru akcije odvijaće se ovog vikenda. Jedan građanin može da glasa za najviše tri budžetska prioriteta. Glasanje je moguće putem interneta oba dana vikenda, dok će u nedelju 27. novembra glasanje biti moguće i u mesnoj zajednici.

1 KOMENTAR

  1. Trotoar u Gerberovih od raskrsnice ulice Miloša Crnjanskog ka Pivari sa desne strane je u katastrofalnom stanju, svi dižu nivo trotoara ispred svojih kuća kako ko hoće, tako da ti trebaju zimi skije a leti merdevine ne bi li prošao ulicom. O tome da vlada prava poplava ispred kuća upravo zbog nejednakog nivo tla da ne govorimo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име