Prvi kadrovi filma „Jesen samuraja“ biće snimani u sredu 25. novembra.

– Obaveštavanje izabranih statista je u toku i obaviće se u narednim danima. Tačnije, statisti će biti pozivani nekoliko dana pre snimanja scena za koje su izabrani, što znači da će ih u narednih 15-ak dana pozivati po potrebi, a barem tri, četiri dana pre snimanja scena, rekao je direktor Gradskog pozorišta Bečej Zdravko Petrović.

Kako dodaje, danas će biti obavešteni statisti koji će biti angažovani u sredu, dok drugi mogu očekivati pozive i u decembru, precizirao je Petrović.

Inače, iz bečejske opštine na ovaj način deo filma biće oko 300, 400 građana. Poslednjim rebalansom budžeta opštine Bečej za razvoj kulture predviđeno je 2.961.000 dinara više u odnosu na prethodne izmene, a deo tog novca otići će na učešće u produkciji filma „Jesen samuraja“.

Podsetimo, producentska kuća „Gargantua Films“ iz Beograda je odlučila da se deo filma po scenariju Dimitrija Vojnova „Jesen samuraja“, čiju će režiju potpisati Danilo Bećković, od 25. novembra do 10. decembra snima u Bečeju. Do tog vremena i druženja Bečejaca sa glumcima u filmu, Nikola Kojo, Andrija Milošević, Hristina Popović, Petar Strugar, Sergej Trifunović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име