Petrovoselska ekipa je na turniru u Bečeju osvojila treće mesto

Letnji turnir u malom fudbalu ima dugu tradiciju u Bačkom Petrovom Selu, ali od ove sezone se uvodi novina.

Turnir će se zvati Memorijal „Zoltan Nađ – Čampika“ i igraće se od 1. do 15.  avgusta na rukometnom terenu u centru sela kraj pijace pod svetlošću reflektora.

Zahvalni smo meštanima Bačkog Petrovog Sela na inicijativi da se turnir ovakvog formata pretvori u Memorijal „Zoltan Nađ – Čampika“. Znamo da će se okupiti veliki broj mladih iz sela i okoline, pa će se na taj način očuvati ime jedne od fudbalskih legendi najvećeg potiskog sela. Lokalna samouprava podržava ovakve akcije i obezbediće nagradni fond u visini 300.000 dinara, navodi član Opštinskog veća zadužen za omladinu, sport i turizam Dane Mandić.

Znajući da je Zoltan Nađ dugi niz godina bio fudbaler, a kasnije u matičnom Jedinstvu i trener mnogim generacijama Petrovoselaca, jasno je da prerastanjem turnira u memorijal s njegovim imenom sve dobija na značaju. „Prvenac“ zajednički organizuju Opština Bečej, Kancelarija za mlade bečejske opštine, Savez sportova opštine Bečej, Mesna zajednica Bačko Petrovo Selo i FK Jedinstvo.

Prijave se primaju do 30. jula telefonskim putem na moj broj: 066/5397985,  navodi u ime organizatora Goran Lazić i dodaje da je kotizacija po ekipi, koja može da broji 12 igrača 7.000 dinara. U grupnoj fazi takmičenja igra se 2 x po 15 minuta, a okršaji završnog sistema takmičenja 2 x 20 minuta. Žrebanje je 31. jula, a prvog avgustovskog dana kreće turnir od 20 sati i igraće se po tri utakmice svako veče. Pored pehara i novčanih nagrada za ekipni plasman, biće i robne nagrade za najuspešnije pojedince.

Znajući da se do kraja jula završavaju turniri u velikom broju potiskih naselja, Petrovoselci očekuju da će se na njihovom turiru  prijaviti između 15 i 20 ekipa. Mamac je i nagradni fond. Prvak će inkasirati 200.000 dinara, drugoplasirana ekipa dobiće 70.000, a trećeplasirana 30.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име