Meštani Radičevića, nažalost, nisu imali priliku da ove godine na okruglom stolu u svom selu neposredno predstave nadležnima opštine Bečej svoje budžetske prioritete. Imali su, doduše, priliku da predlože prioritete koji su se našli i na glasačkom listiću.

Na dan glasanja u mesnim zajednicama u akciji „Budžet po meri građana –  I ti se pitaš“ obišli smo to selo bečejske opštine i razgovarali sa meštanima.

Podsetimo, proteklog vikenda građana opštine Bečej mogli su da glasaju za svoje budžetske prioritete za koje je u ukupnom iznosu lokalna samouprava predvidela 100 miliona dinara za narednu godinu.

Prioriteti su: izgradnja dečjeg igrališta, uklanjanje divljeg rastinja, sanacija stočnog groblja, pošumljavanje sela, sanacija trotoara i parkinga u centru, unapređenje javne rasvete i postavljanje biste Branku Radičeviću.

 

Пројекат „Јавни интерес у фокусу грађана општине Бечеј“ суфинансиран је из буџета општине Бечеј. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име