Arhivska fotografija | Dom zdravlja Bečej

Tokom katoličkog Uskrsa Dom zdravlja Bečej radiće redovno, dok se za pravoslavni Uskrs (od petka 6. aprila do ponedeljka 9. aprila) organizuje dežurstvo u svim radnim jedinicama.

Zdravstvene stanice u Bačkom Petrovom Selu i Bačkom Gradištu 6. i 9. aprila radiće od 7 do 12 sati prema rasporedu kao subotom, a 7. i 8. aprila (subota i nedelja) prema uobičajnom rasporedu za vikend – subota od 7 do 12 sati i nedelja od 7 do 10 sati.

U Ambulantama u Radičeviću, Mileševu i Novom selu radiće se po rasporedu rada kao za dane vikenda od 7 do 10 sati.

Tokom praznika će raditi samo centralna apoteka i to: petak, subota, ponedeljak, 7 – 12 sati.

U Dispanzeru za zaštitu zdravlja dece i omladine radi se svakog prazničnog dana osim nedelje) pd 7 do 12 sati.  Hitna medicinska pomoć radi po rasporedu i u sastavu kao za dane vikenda.

3 KOMENTARA

  1. Poštovani sugrađani,
    Ovo su bile samo servisne informacije o radnom vremenu DZ Bečej. Svakako da će se po zakonu svim pripadnicima katoličke veroispovesti omogućiti,kao i uvek do sada, da koriste slobodan dan za vreme svog verskog praznika,o čemu smo sve zaposlene u DZ Bečej obavestili putem naše interne stranice. Poenta je da će tada DZ raditi redovno, i to je ono o čemu smo smatrali da građani Bečeja moraju biti informisani, jer će rad za vreme katoličkog Uskrsa preuzeti pripadnici pravoslavne veroispovesti,kao i do sada. DZ je o ovome uvek vodio računa i tako će biti i ubuduće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име