Radivoj Raša Popov, književnik, dugogodišnji televizijski novinar i zvezda dečje televizijske emisija „Fazoni i fore” posetio je juče (20. septembar) ogranak Narodne biblioteke Bečej u Radičeviću.

 

 Dolazak Raše Popova iznenadio je sve, kao i organizatore programa Dani Radičevića. Zasluge za to što je generacijama jedno od omiljenih televizijskih lica, sada osamdesetogodišnji Popov, posetio ovo naseljeno mesto, i svojim kazivanjem stihova obogatio priredbu u biblioteci, pripadaju književniku Todetu Nikoletiću. U interesantnom, ali i sadržajnom performansu povodom proslave u selu, pored Nikoletića, inače omiljenog i jednog od najizvođenijih dramskih pisaca u Srbiji, deo programa je bio i multitalentovani Milan Stanković, tačnije, glumac, animator, pesnik i višestruko nagrađivani etno muzičar iz Priboja. Gost iznenađenja, čuven i po liku Raše pronalazača, Popov, bio je deo i njihovih nastupa.

 Nakon oficijalnog dela, druženje sa Popovim i ostalim nikako manje važnim učesnicima, nastavljeno je uz neformalni razgovor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име