Uz skoro jednosatnu raspravu, odbornici Skupštine opštine Bečej, usvojili su izveštaj o poslovanju Link FTO za prošlu godinu.

Rasprava o poslovanju ovog preduzeća čiji je vlasnik opština Bečej zajedno sa PIK Bečej, obeležila je današnje skupštinsko zasedanje.

Rasprava po ovom pitanju vodila se isključivo između odbornika Samo lokalno Milana Bokuna i predsednika skupštine i predsednika opštine, a na kraju se uključio član Skupštine tog društva Dušan Jovanović.

Pored toga, odbornici Skupštine opštine dali su saglasnost na predlog pokrivanja gubitka „Link FTO” DOO Bečej u prošloj godini, kao na treće izmene i dopune aktuelnog programa poslovanja Javnog preduzeća „Komunalac“ Bečej, ali bez diskusije za skupštinskom govornicom.

 

Opširnije u TV prilogu

 

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име