Peto po redu Međunarodno muzičko takmičenje Fantast okupiće od 9. do 17. maja 487 takmičara iz države i regiona.  Mladi muzičari doći će iz tačno šezdeset gradova, a organizator Muzička škola „Petar Konjović“ iz Bečeja zadovoljan je odzivom učesnika, jer broj prevazilazi dosadašnji, ali i predviđani.

Ova manifestacija ima i turistički karakter, a iz Turističke organizacije opštine Bečej ove godine u saradnji sa drugim organizacijama pripremaju interesantan i adekvatan sadržaj u revialnom delu. Kako bi gostima približili ambijent i istoriju čuvenog letnjikovca u centru Vojvodine biće upriličeno i izvođenje predstave o ljubavi Lenke Dunđerski i Laze Kostića „Od raja do beznjenice“. Termin izvođenja predstave biće naknadno preciziran.

Učesnici festivala koji Bečej pozicionirao na mapi regionalnih takmičenja u muziciranju dobiće poklone, pa će osim, svi veruju, lepih utisaka iz Bečeja, poneti sa sobom i karakteristične suvenire iz najveće potiske opštine. Podrška organizaciji ovog velikog takmičenja muzičkoj školi je ovdašnje mlado strukovono udruženje Muzički trenutak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име