Jugo koral na krovu u kanalu
Jugo koral na krovu u kanalu

Jugo koral kikindskih registarskih oznaka nešto pre 17 časova upao je u odvodni kanal kod salaša Dine Kobiljskog sa leve i Ribnjaka s desne strane i ostao na krovu.

Pričinjena je znatna materijalna šteta, ali nema povređenih. Vozača, njegovu suprugu i dete izvukli su iz prevrnutih kola drugi učesnici saobraćaja.

Kako nezvanično saznajemo, ova saobrćajka ima predigru u drugoj. Jugo koral je bio treće vozilo u koloni. Prvi folsksvagen je usporio u želji da skrene levo, mercedes koji ga je pratio kasno je to primetio i udario u vozilo ispred njega. Kolateralna šteta ispalo je treće vozilo u koloni.

U pozadini su vozila koja su, indirektno, uzročnici prevrtanja juga
U pozadini su vozila koja su, indirektno, uzročnici prevrtanja juga

– Kad smo videli šta se desilo ispred nas, suprug da ne bi naleteo na ta dva vozila želeo je da ih obiđe i zaustavi da vidi da li treba pomoć, u susret nam je dolazilo vozilo i on je naglo krenuo udesno sa željom da se parkira na zelenu površinu kraj puta, ali nas je iznenadio kanal i onda se sve desilo u deliću sekunde. Umesto da mi drugima pomognemo, nama su pritekli u pomoć ljudi, izvukli nas iz vozila. Na svu sreću nema povređenih, još uvek uzbuđena pričala je suvozač u jugo koralu.

Sreća u nesreći je što jugo koral nije vozio većom brzinom, a prava nesreća je što se na samo metar od mesta gde su kola upala u kanal prekida iskop zbog prilaza ribnjaku.

Još je u svežem sećanju saobraćajka kod nadaljske raskrsnice, gde su, opet uletanjem u kanal pored puta, vraćajući se sa svadbe život izgubila dva lica. Opravdano se postavlja pitanje da li se, iz bezbedonosnih razoga, vodilo računo o udaljenosti iskopa kanala od kolovoza. Posebno je opasna deonica između Bečeja i Bačkog Petrovog Sela, jer je dubina kanala znatno veća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име