Učenici Muzičke škole „Petar Konjović“ Bečej i Osnovne muzičke škole iz Vrbasa održali su zajednički koncert u Gradskom pozorištu Bečej.

Koncert je bio posvećen najmlađem uzrastu dece osnovne škole, sa ciljem da se neguje i podiže kulturna svest od najranijeg doba: kako se sluša umetnička muzika, kodeks ponašanja u pozorištu i za vreme koncerta, upoznavanje sa raznim muzičkim instrumentima, kompozitorima, uticaj muzike na psihofizički razvoj, kako kod ljudi, tako i kod biljaka i životinja.

Koncertu su prisustvovali učenici prvog i drugog razreda, koji pohađaju nastavu na srpskom i mađarskom jeziku. Koncert na daskama bečejskog pozorišta je podržao Nacionalni savet mađarske nacionalne zajednice iz Subotice, putem konkursa.

Opširnije u TV prilogu

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име