Jesenje ruže dominiraju u ovo doba godine | Foto: V. Jankov

Entuzijazam bečejskog Udruženja građana „Biber“ ne jenjava, a od kad im logističku podršku pruža Turistička organizacija opštine Bečej, razumljivo je što će se i ovog oktobra „rascvetati“ centralni gradski trg, popularna „Pogača“.

Minulog proleća je manifestacija Cvetna pijaca doživela 12. izdanje, a narednih dana će se održati sedma jesenja cvetna fešta.

– Do 18. oktobra primamo prijave za manifestaciju koja će se održati 22. i 23. oktobra. Imajući u vidu da je sve preraslo u tradiciju, naši stalni izlagači znaju da im nudimo optimalni prostor u centru grada za promociju i prodaju svojih proizvoda. Naravno da ova neće biti bogata kao prolećna, jer je godišnje doba kad biljke polako tonu u zimski san, ali biće jesenjih ruža, širok asortiman sadnica, četinara pogotovo, a doći će i izlagači drugih prirodnih proizvoda. Novozainteresovani izlagači mogu pozvati telefonom 062/8778846 i dobiće sve potrebne informacije, rekla nam je u ime organizatora Jelena Ostojić.

Centralni trg naše najveće potiske varoši biće oplemenjen, pored cveća i sadnica, baštenskim alatom, ali i širokom lepezom predmeta iz domaće radinosti, od vina, rakije i sokova, preko grnčarije, drvene galanterije, zimnice, meda, predmeta od pletenog pruća, tekstila, do suhomesnatih proizvoda od mangulice. Kako je utorak pazarni dan u Bečeju, sigurno je da će biti kupaca i iz okolnih mesta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име