U nedavnom požaru u kom je izgorela konstrukcija krova na kući u Bačkom Petrovom Selu u Jožefa Atile porodica Ujhazi ostala je bez odeće za zimu, igračaka, kao i džakovi krompira i luka spremljenih za nastupajuće hladne dane.

Prema rečima Čile Ujhazi, plafon kuće u kojoj živi sa suprugom i petoro dece, nije se srušio zahvaljujući brzoj pomoći komšija, kao i vatrogasaca koji su ubrzo po pozivu stigli i zauzdali vatru.

Kako je žena objasnila, odžak se zapalio, iako navodi da je čišćen pre nesrećnog slučaja. Požar je, prema svemu sudeći, eskalirao zbog džakova sa zimskom garderobom koja je bila odložena na tavanu, u blizini odžaka.

Posledica ovog nemilog događaja je i to što se obrušio plafon u dečjoj sobi iz čijeg je dimnjaka vatra buknula. Porodici Ujhazi potrebno je oko 1.000 evra kako bi sanirala krov, pored građevinskog materijala, njima je potrebna i odeća za zimu, naročito deci. Najmlađi od petero dece tek je napunio godinu, a najstariji ima 16 godina.

Oni koju su u mogućnosti, mogu pozvati 063/123-75-01 i raspitati se kako mogu pomoći sedmočlanoj porodici iz Bačkog Petrovog Sela.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име