Csütörtökön szerencsétlen tragédia történt Kisoroszon, amikor a hajnali órákban teljes egészében leégett a Német család háza.

A tűzeset következtében a ház teljesen lakatlanná vált. Az anyagi kár jelentős, de szerencsére személyi sérülés nem történt, azonban a család fia sokkos állapot miatt kórházba került. A család jelenleg, ideiglenesen a rokonoknál kapott szállást, de hosszabb távon ez nem oldja meg a gondjaikat.

Szeretnék felújítani a házat. Egyelőre a helyi közösségtől és az önkormányzattól nem érkezett segítség, a házaspárnak munkát adó vállalat azonban igyekszik segíteni. A ház sajnos olyan mértékben megkárosodott, hogy azt szinte teljes egészében újjá kell építeni, amit a Német család nem képes megoldani önerőből, ezért a segítőkész polgárokhoz fordultak segítségért.

A barátoktól, ismerősöktől ruhaneműt és lábbelit kaptak, amire szükségük van az élelmiszer és tisztálkodási szerek. Emellett építőanyag kellene az újjáépítéshez, illetve elektronikai konyhai eszközök, bútorok és más háztartási eszközök, mert sajnos azok is a tűz martalékává váltak. A család ezúton is kéri, hogy aki tud segítsen.

Ha valaki pénzadománnyal segítene, az Német Endrének utalhat a következő számlaszámra: 325930070583948082

Bővebb információk a következő telefonszámon kaphatóak: 0612756318

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име