A szenttamási Brasnyó család cukrászdája több mint húsz éve kezdte meg működését. A bácskai kisvárosban ekkor nagy volt az igény a sütemények és torták iránt, így a válllakozás kezdetben gyorsan fejlődött.

Krisztián a cukrász szak elvégzése után édesapjával közösen indította meg a vállalkozást, amit azóta is sikeresen működtetnek.

Apa és fia a vállalkozást a kitartó munkának köszönhetően, önerőből fejlesztették.

Tibor szerint a munkaerőhiánnyal is szembe kell nézniük a vállalkozóknak, hiszen a legtöbb fiatal elhagyta a várost, de olyan női alkalmazott is volt, aki miután férjhez ment, úgy gondolta, felesleges dolgoznia.

Tibor elmondása szerint a járvány óta az emberek visszahúzódóbbak lettek, a legtöbben inkább elvitelre vesznek süteményeket. A cukrászdában azonban az elmúlt évek nehézségei ellenére a minőség nem változott.

A cukrászdában mindig jókedvvel fogadják a vendégeket, és a hagyományos sütemények és torták mellett különleges ízekkel várják a betérőket.

A híres dobostorta mellett a mézes krémest sem árt megkóstolnia annak, aki betér a szenttamási kis cukrászdába, ahol a sütemények, illatok és ízek visszarepítenek a gyermekkorba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име