Bečejski kadeti su brzo poveli, a onda doživeli zaslužen poraz | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejski kadeti su brzo poveli, a onda doživeli zaslužen poraz | Foto: Vlastimir Jankov

Umesto osam utakmica osmog dana bečejskog Zimskog turira u malom fudbalu, odigrano je sedam.

Novobečejska ekipa Mibaks nije doputovala i Autofleks Knot je po drugi put u grupnom delu takmičenja službenim rezultatom 3:0 osvojio bodove.

U veteranskoj konkurenciji dva okršaja odigrali su Sirižani i oba pobedili. Prvo je Sirig bio bolji od Higije rezultatom 10:2, a u drugoj je slavio sa 9:3 protiv ekipe Restoran Fausto iz Ade. Aleksandar Stanić je postigao ukupno devet golova, na prvoj pet, a u drugoj četiri. Dva gola manje postigao je Dejan Doroslovački, u prvoj četiri, a drugoj tri. Jovica Perić je postigao preostali gol u prvoj, a Milorad Ašćerić dva u drugoj utakmici za Sirižane. Golove za Higiju postigli su Saša Miskin i Čaba Hegediš, a za Ađane Dušan Radonić dva i Srđan Pajić jedan.

Fortuna BL Sportivo pobedila je rezultatom 4:3 ekipu Stejdž STR Blažin. Nikola Kovačev postigao je dva, a Aleksandar Grujić i Davor Debeljački po jedan gol za pobenike, dok se za poražene sva tri puta u listu strelaca upisao Davor Stanković. Potom je temerinska ekipa Pet prijatelja pobedila rezultatom 5:4 Autoservis Kudrić iz Bačkog Gradišta. Zoran Zukić i Nikola Tomić postigli su po dva, a Aleksa Miailović jedan gol za Temerince, dok su strelci za Bačkogradištance bili Kristian Barakuzi, braća David i Nenad Kudrić i Nikola Mandadžić. Posle sunca, kaže narod, dolazi kiša. Tako su Temerinci u drugoj svojoj sinoćnoj utakmici izgubili rezultatom 3:7 od bečejske ekipe Debeli zmaj. Zoran Zukić, Mirko Tegetlija i Aleksa Miailović su bili strelci za Temerince, a za Bečejce su golove postigli Igor Dražić (3), Miroslav Vender, Vladan Vorgučin, Đorđe Ilčešin i Marko Mrakić po jedan. Bife Tea je s ubedljivih 5:1 pobedila srbobransku ekipu Juteks. Oto Barta i Kristian Kasaš postigli su po dva, a Dušan Backović jedan gol za „birtaše“, doj je Nikola Jojkić bio strelac za Srbobrance.

Najzad, u poslednjoj utakmici sinoćnog programa srbobranska ekipa Medison savladala je sa 5:3 Bečejprevoz za koji igraju kadeti OFK Bečej 1918. Mladi Bečejci su brzo poveli golom Dejana Kurtešanina i Davora Jelića sa 2:0, a onda su iskusniji i kvalitetniji Srbobranci napravili seriju od 5:0 golovima Slobodana Trivića i Ivana Filipovića po dva i Miladina Srdanova, a tačku na rezultat stavio je mladi Jovan Ćuk.

Večeras je slobodan dan, jer se u sportskoj dvorani organizatora SRC „Đorđe Predin Badža“ danas igra seniorsko prvenstvo Vojvodine u stonom tenisu. Posle osam turnirskih dana, odigrana je 51 utakmica i postgnuto je ukupno 427 golova. Veterani su na svojih 15 utakmica postigli 145 golova, a seniori su na 36 utakmica 282 puta zatresli mrežu.

Deset golova viđeno je na utakmici između Pet prijatelja i Debelog zmaja | Foto: Vlastimir Jankov
Deset golova viđeno je na utakmici između Pet prijatelja i Debelog zmaja | Foto: Vlastimir Jankov

Preostalih šest utakmica grupnog dela takmičenja odigraće se u ponedeljak i utorak.

U ponedeljak su na programu okršaji između veterana Siriga i Fortuna Sukur Metala (20), te Gradina Eurokomerca i Koname (20.45), i seniora Autofleks Knot i Fortuna BL Sportivo (21.30). Poslednja tri okršaja prve faze takmičenja bečejskog turnira igraju se u utorak. Prva je okršaj dve novobečejske ekipe, Mibaks i Stejdž STR Blažin (20), potom igraju bačkojarački Rozenborg i Bife Tea (20.45), te DK Group i Potisje iz Radičevića (21.30).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име