Tri učenice Ekonomsko – trgovinske škole u Bečeju će u ovoj školskoj godini simbolično zarađivatii zahvaljujući praktičnoj nastavi koju će obavljati u prodajnom objektu Univereksporta.

Prvi ugovori o dualnom srednjem stručnom obrazovanju za obavljanje praktične nastave u obrazovnom profilu Trgovac, između Ekonomsko – trgovinske škole u Bečeju, Univerexport DOO i učenika potpisani su ove nedelje.

Učenice su na samom početku svog srednjoškolskog obrazovanja, a odabrane su na osnovu selekcije, koja je, za kratko vreme, pokazala da su one motivisane za usavršavanje i za sticanje znanja kako u školi, tako i u praksi.

Potpisivanju ugovora je prisustvovala i predstavnica Privredne komore, kao i profesori u školi, a svi oni pozdravljaju prve korake u realizaciji dualne nastave u Bečeju. Na sastanku je istaknuto da je kvalitetna praksa i angažman učenika, redovnost i doslednost u praktičnoj nastavi, od prvog razreda, korak ka zaposlenju u budućnosti.

Više u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име