Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine objavila je danas javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata na teritoriji AP Vojvodine u oblasti zdravstvene zaštite, za koji je obezbeđeno ukupno 138.000.000 dinara.

Novac je namenjen za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije, sanacije i adaptacije objekata u javnoj svojini za potrebe zdravstvenih ustanova čiji je osnivač AP Vojvodina i za te projekte je obezbeđeno 125.000.000 dinara. Preostali iznos od 13.000.000 dinara, namenjen je za finansiranje i sufinansiranje projekata izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije, sanacije i adaptacije objekata u javnoj svojini, nabavke medicinske opreme i sanitetskih vozila za potrebe zdravstvenih ustanova sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine čiji je osnivač jedinica lokalne samouprave.

-Podrškom zdravstvenih ustanova u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, biće obezbeđeno nesmetano pružanje zdravstvene zaštite, kao i poboljšani uslovi rada u ovim zdravstvenim ustanovama. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine podržava politiku pokrajinske vlade u obezbeđivanju zdravstvene zaštite koja je jednako dostupna svim građankama i građanima, kao i u očuvanju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, navode iz Uprave.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata trajaće do 1. septembra 2017. godine do 16 časova. Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentacijama Pokrajinske vlade (www.vojvodina.gov.rs) i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine (http://kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs/konkursi/) .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име