Na 56. sednici Skupštine opštine Bečej, bez rasprave, usvojeno je ukupno 17 tačaka dnevnog reda, među kojima se našao i Predlog o razrešenju direktora Turističke organizacije opštine Bečej, kao i imenovanje novog.

Komisija za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose je, nakon svoje sednice, predložila Skupštini opštini Bečej da se, pre isteka mandata, razreši direktor Turističke organizacije, profesor istorije Nemanja Karapandžić, koji je na tu funkciju postavljen sredinom oktobra 2018. godine. Na njegovo mesto postavljen je inženjer tehnologije Bratislav Martinović, nekadašnji direktor JP „Toplana“ (2005 – 2006), a trenutno član Nadzornog odbora JP „Toplana“ Bečej iz reda zaposlenih.

Na 56. sednici usvojena je Odluka o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Bečej, kao i novi Pravilnik o postupku dodele i kontrole dodeljenih sredstava iz budžeta opštine Bečej udruženjima za podsticanje programa od javnog interesa, koji je izrađen na inicijativu Bečejskog udruženja mladih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име