Producentska kuća „Gargantua Films“ iz Beograda je odlučila da se deo filma po scenariju Dimitrija Vojnova „Jesen samuraja“, čiju će režiju potpisati Danilo Bećković, od 25. novembra do 10. decembra snima u Bečeju. Do tog vremena i druženja Bečejaca sa glumcima u filmu, Nikola Kojo, Andrija Milošević, Hristina Popović, Petar Strugar, Sergej Trifunović… Ima vremena, ali nema za izbor brojnih statista.

-Kasting za statiste održaće se u subotu, 7. novembra, od 12,30 do 18 sati u Gradskom pozorištu Bečej. Pored promocije Bečeja, imaćemo korist i od toga što će tokom dvonedeljnog snimanja biti potrebno između 300 i 400 statista uzrasta od 7 godina pa nadalje. Važno je napomenuti da će angažman statista biti plaćen. Dnevnica će, okvirno, biti oko 1.000 dinara, pa je to prilika, ko bude angažovan više puta, i da se nešto zaradi, rekao nam je direktor Gradskog pozorišta Bečej mr Zdravko Petrović. Nije na odmet reći da su iza pomenute producentske kuće filmovi, poput, „Čarlston za Ognjenku“, „Žućko – priča o Radivoju Koraću“, „Mali Budo“…

Ozbiljna producentrska kuća i ozbiljna ekipa filmskih radnika planira da snimi romantičnu komediju o umirovljenom karatisti, koji upoznaje samohranu majku čijeg sina poučava i shvata da je ljubav najopasnija borilačka veština… Bečejci su čitavom poslu sa svoje strane prišli ozbiljno. Kasting za izbor statista je prvi korak, gostoljubivost tokom snimanja se podrazumeva, kao i sve što brojnoj filmskoj ekipi bude potrebno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име