– Izborni rezultat je dokaz da je prepoznato sve ono što SNS čini, kako na državnom nivou, tako i u opštini, rekao je predsednik Srpske napredne stranke u Bečeju Vuk Radojević na današnjoj (18. mart) konferenciji za novinare.

 

 

– Stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta, otvaranje novih radnih mesta, privlačenje stranih investicija, to je upravo ono što je SNS činio na oba nivoa, kazao je Radojević.

Prema njegovim rečima ekonomija mora biti prioritet, ne samo na republičkom, nego i na lokalnom nivou.

Smanjenje opštinske birokratije, redukcija broja zaposlenih, koji je, kako je prvi čovek bečejskih naprednjaka kazao, smanjen za gotovo trećinu, privlačenje investitora poput francuskog Kivonja, češkog Favorita i kako je Radojević istakao, krune aktivnosti proteklih godinu i po dana nemačkog KVS- a, jeate ono što je žitelje opštine Bečej opredelilo da podrže tu stranku.

– Rezultat na nivou Bečeja je nešto što je veličanstveno. Zahvaljum se glasačima, simpatizerima i koalicionim partnerima. Ovaj rezultat utvrđuje političku poziciju srpske napredne stranke u Bečeju. Verujem da ćemo na krilima ovako dobrog rezultata, s obzirom na to da se najavljuju pokrajinski, moguće i lokalni, dobiti rezultat koji će i nama ostvariti daleko veći uticaj i odgovornost u lokalnoj vlasti, rekao je Vuk Radojević.

Podsetimo, za SNS je u Bečeju glasalo njih 6.761, odnosno 42,65 odsto izašlih na birališta.

To da na listi kandidata za narodne poslanike u republičkom parlamentu ne bude niko iz opštine Bečej, dogovoreno je na sastanku pokrajinskog saveta i sa organima stranke na nivou Južnobačkog okruga. Međutim, kako je Vuk Radojević naveo, opštinski odbor u Bečeju imaće kandidata na pokrajinskim izborima, i prema većinskom i prema proporcionalnom sistemu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име