Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Bečeju obeležio je danas (27. oktobar) stranačku slavu Svetu Petku. [widgetkit id=92]

U prostorijama stranke otac Milan je osveštao slavski kolač, a kumstvo je preneto na Gorana Matića, potpredsednika OO SNS. Prvi čovek stranke i predsednik opštine Vuk Radojević pozdravio je prisutne koji su, kako je rekao, uveličali proslavu. Među gostima su, između ostalih, bili zamenica predsednika opštine Tamara Ivanišević, predsednik skupštine Peter Knezi, članovi Veća Andrea Galgo Ferenci, Ištvan Ačai i Miomir Jelenić, vršilac dužnosti direktora u Javnom preduzeću „Vodokanal” Aleksandar Marić, kao i funkcioneri i članovi bečejskog SNS-a, dok predstavnika opozicionih stranaka nije bilo na proslavi.

– Želeo bih svima da se zahvalim što su uveličali proslavu stranačke slave. Uveren sam da će Goran Matić časno i dostojanstveno obavljati kumovske obaveze, rekao je prvi čovek SNS u Bečeju. Pored toga, on je istakao da SNS otkako je na vlasti može građane Bečeja da pogleda u oči.” – Nakon 15 meseci vršenja vlasti možemo građane da pogledamo u oči i da im vrlo jasno kažemo šta smo uradili. Neke stvari su urađene, neke su započete, a mnogo posla je pred nama, izjavio je Radojević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име