O koalicionim partnerima nakon završenih izbora za odbornike u Skupštini opštine Bečej se još uvek javno ne priča.

-Rast podrške Srpskoj naprednoj stranci po svim biračkim mestima u opštini Bečej daje za pravo da preuzmemo odgovornost i da od potencijalnih koalicionih partnera tražimo da podrže našu politiku i našu vizuju razvoja opštine Bečej, kaže Vuk Radojević (SNS).

Pre četiri godine na lokalnim izborima za listu predvođenu SNS-om glasalo 7.900 građana, a ove godine 9.158.

-Nismo nikada obećavali velike stvari, nego smo radili, a ono što smo započeli, to smo i ostvarili, rekao je Viktor Molnar i dodao da će SVM nastaviti zacrtani razvojni put, a očuvanja mađarske zajednice u Bečeju.

Za listu SVM-a na lokalnim izborima u Bečeju glasalo je 5.152 građana.

 

Podsetimo, svih pet lista imaće predstavnike u lokalnom parlamentu u Bečeju.

Na izborima za odbornike u Skupštini opštine Bečej lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“ osvojila je 20 mandata. Jedanaest mandata pripada listi „Vajdasági Magyar Szövetség – Pásztor István – Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor“, po dva mandata za liste „Za Kraljevinu Srbiju – Svi za Bečej – dr Kosana Nešić (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front) “ i „Ivica Dačić – Socijalističкa partija Srbije (SPS)“ i jedan mandat listi „Vojvođansкi front – Ujedinjeni za demokratski Bečej“.

1 KOMENTAR

  1. U Bečejskoj opštini u birački spisak upisano 32.878 građana. Za sns glasalo 9.158 glasača  i to je 27.8% svih građana sa pravom glasa!
    Dakle 72.2% građana bečejske opštine je protiv vučića, radojevića,tošića i drugara!

    Nije tačno da niko do sada nije osvojio ovoliko glasova kao kalicija oko liste ,,za sns decu“.
    2000 godine koalicija oko DOS-a osvojila je 14.216 glasova 72.76% izašlih. Eto sns-ovci uhvaćeni u još jednoj laži! Vidiš oni posle toliko glasova nestali sa političke scene, tako da se ne bojim i vama ćemo vrlo brzo videti leđa!

    P.S. Vuče tvoj JUL je te 2000te osvojio 46 glasova tako da se zato verovatno i ,,ne sećaš“! Al lepo si preleteo, sreća ideologije i politika desnog sns-a i levog jul-a ,,iste“!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име