Zgrada opštine Bečej | Ilustracija
Zgrada opštine Bečej | Ilustracija

U ime odborničke grupe Srpske napredne stranke u Bečeju, obaveštavam javnost da Pokret obnove kraljevine Srbije više nije deo zakonodavne vlasti u Bečeju i ovom prilikom im se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji, navodi se u saopštenju šefa Odborničke grupe Srpske napredne stranke u Bečeju Atile Horvata. Saopštenje je danas prosleđeno novinarima.

Prenosimo saopštenje:

-U periodu od 2012. godine do danas, u kome je Srpska napredna stranka preuzela odgovornost za vršenje vlasti i oporavak Bečeja, ostvarene su finansijska i politička stabilnost i realizovane veoma značajne investicije u oblasti privrede, infraprukture, zdravstva, obrazovanja, kulture, turizma i dr. Kao odgovorna vlast, za nas je u svakom trenutku postojao jedan jedini prioritet i cilj – kvalitetniji život naših sugrađana. U tom kontekstu, obezbedili smo unapređeno funkcionisanje svih usluga u svim naseljenim mestima u našoj lokalnoj zajednici, a građani opštine Bečeju su to prepoznali dajući nam sve veću podršku na svakim narednim održanim izborima. Na prethodnim lokalnim izborima koji su održani 2020. godine, građani opštine Bečej su Srpskoj naprednoj stranci treći put uzastopno dali najveće poverenje jer su svesni da je od 2012. napravljen jedan od najvehih investicionih ciklusa u mnogim oblastima.

Zbog shvatanja politike kao mehanizma da stvari menjamo nabolje i odgovornosti koju imamo prema našim sugrađanima, ne želimo na bilo koji način da dozvolimo ugrožavanje svega onoga što smo u deceniji za nama uradili za opštinu Bečej, zajedno sa našim manjinskim koalicionim partnerima. Smatramo da svi oni koji ne dele politiku i vrednosti Srpske napredne stranke, koja je nosilac vlasti u Bečeju, ne mogu ni dovoljno odgovorno da rade za dobrobit naših sugrađana. Naša politika je politika prosperiteta i razvoja, politika koja donosi nove fabrike i nova radna mesta, politika koja ni na jedan način neće ugroziti mir i stabilnost, niti budućnost naše dece.

Političke stranke koje suštinski drugačije vide budućnost Srbije, pa samim tim i Bečeja, ne mogu biti naš partner u rešavanju svih izazova u cilju kvalitetnijeg života naših građana.

U ime odborničke grupe Srpske napredne stranke u Bečeju, obaveštavam javnost da Pokret obnove kraljevine Srbije više nije deo zakonodavne vlasti u Bečeju i ovom prilikom im se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bečej.

1 KOMENTAR

  1. Atiöa Horvat sa odbrnicima sns-a je za nezavisno kosovo.Poks je za postovanje ustava i vracanje nasilnö otete teritorije od strane nato.Šta smo doživeli !!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име