Programi poslovanja, odnosno programi rada sa finansijskim planom, javnih preduzeća i ustanova u opštini Bečej biće na dnevnom redu 45. Sednice Skupštine opštine Bečej, koja je zakazana za petak 12. februar.

Pored toga, na dnevnom redu su i i predlog odluke o angažovanju revizije za Završnog računa opštine Bečej za 2015. godinu, rešenja o imenovanju upravnog i nadzornog odbora u Domu zdravlja Bečej iz reda zaposlenih, a odbornici će glasati i postavljanju opštinskog pravobranioca, te o razrešenju i imenovanju člana Izborne komisije.
U Upravnom odboru Doma zdravlja, na predlog stručnog saveta te ustanove Vesna Korovljev i Aleksandra Novčić treba da zamene Editu Šipoš Pajko i Zorana Kikića, a u Nadzornom odboru Danijel Bobanj predložen je na mesto Žužane Tot. Lokalni parlament glasaće i o postavljanju Vesne Živković za Opštinskog pravobranioca opštine Bečej, koja bi danom postavljanja prestala da vrši poslove opštinskog javnog pravobranioca.

I Izbornoj komisiji ima promena kod članova. Ukoliko odbornici podrže predloge, Nada Vračarić i Katarina Doroslovački zameniće predsednika komisije Marijana Gujanicu, odnosno zamenicu predsednika Violetu Ristić , i to na predlog Odborničke grupe Srpski pokret obnove – Preokret za Bečej – Miša Vrebalov, a na mesto Zorana Popova, na predlog Odborničke grupe Srpske napredne stranke, predložena je Sanja Pelengić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име