Foto: Ilustracija, sportski centar u Bečeju
Foto: Ilustracija, sportski centar u Bečeju

Sednicu Skupštine opštine Bečej 26. decembra obeležila je i polemika oko rashoda Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin-Badža“.

Raspravu vlasti i opozicije izazvale su tačke dnevnog reda i o poslovanju Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin-Badža“ u 2015. godini i izmena plana poslovanja ustanove za 2016. godinu.
Odbornik pokreta „Dosta je bilo” Milan Bokun postavio je nekoliko pitanja i kritikovao izmenu plana poslovanja za tekuću godinu sportskog centra, rekavši, između ostalog, da se izmenom plana već urađeno usklađuje sa dokumentima.

Njemu je odgovoreno da to nije tačno, već se plan rada sportskog centra usklađuje sa ranije usvojenim trećim rebalansom opštinskog budžeta za 2016. godinu, dok je na pitanja odgovarao je direktor ustanove Dejan Stanojev.
Bokun je konstatovao da su troškovi reklamiranja sportskog centra u lokalnim medijima previsoki. Za usluge informisanja u 2014. godini potrošeno je 259.400 dinara, u 2015. godini 420.579 dinara, a u 2016. godini je predviđeno da se potroši 680.000 dinara. Stanojev je rekao da se sportski centar reklamira u svim medijima na teritoriji opštine Bečej, te da su ovi troškovi potrebni kako bi se unapredila posećenost ustanove.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име