-Koalicija SPS-PUPS-JS traje šest godina i jedina je prirodna koalicija na političkoj sceni. Sve ostale koalicije su neprirodne, izjavio je juče (3. marta) u Bečeju, predsednik Pokrajinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Miroslav Španović.

 

Na skupu u prostorijama Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Bečeju, pored lokalnih funkcionera SPS, prisustvovali su i Dragan Jokić iz pokrajinskog odbora SPS, te predsednica OO PUPS Bečej Milica Gobelić i predsednik OO Jedinstvena Srbija Bečej Danijel Vojnović.

Kako je kandidatkinja za poslanicu socijalista u republičkom parlamentu Zora Apić kazala, koalicija oko SPS bori se za humano društvo, uređenije obrazovanje, dobru ekonomiju i stabilna primanja.

Prema rečima Jokića „ovo je pokazna vežba, jer nas nas u junu ili septembru sigurno očekuju pokrajinski izbori u kojima mi vidimo našu šansu”.

Danijel Vojnović je u svom izlaganju istakao da je JS prioritet omladina, kao i socijalna pravda, te je zbog tih stavova logična koalicija sa SPS i PUPS.

Skupu je trebalo da prisustvuje i visoki funkcioner SPS Dušan Bajatović, koji je, kako je rečeno, zbog puta, sprečen da dođe u najveću potisku opštinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име