Prijava za upis dece u poludnevni i celodnevni boravak za radnu 2021/2022. godinu u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ počinje 15. i traje do 26. marta.

Roditelji i staratelji decu mogu da prijave elektronskim putem, preko sajta eUprava. Oni koji nisu u prilici da elektronski popune prijavu, mogu se u istom periodu od 8 do 12 časova javiti u prostorijama vrtića u naseljenim mestima, a u Bečeju u objektu „Kolibri“, te u Bačkom Petrovom Selu u „Dr Kiš“. Nakon zatvaranja upisa sledi bodovanje i rangiranje.

Potpisivanje ugovora koji su primljeni u ustanovu biće organizovano od sredinom maja. Za celodnevni boravak prednost imaju deca čija oba roditelja rade. Pored toga, prednost imaju i deca iz osetljivih grupa.

Od prošle godine, kada je krenula elektronska procedura prijava, liste sa imenima dece nisu objavljivane, već su roditelji direktno obaveštavani. Pored neophodne dokumentacije, za polazak u vrtić su potrebni i lekarsko uverenje i kopija vakcinalnog kartona.

Ove godine u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ postoje 52 grupe, od čega je 10 dvojezičnih. Iz ustanove se nadaju da će i sledeće radne godine imati isti broj dece, odnosno oko 300 novih polaznika, koliko se i trenutno sprema za polazak u školu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име