Šef stručnog štaba OFK Bečej 1918 Lazar Dabižljević i njegov asistent Strahinja Gavrić ostaju

Nisu u redovima srpskoligaša sa Tise zadovoljni minulom sezonom, pogotovo rezultatima u prolećnom delu prvenstva, ali posle sveobuhvatne analize ceh, ipak, nije platio mladi trener Lazar Dabižljević.

S jedne strane je razumljivo, jer je, nekako, nenadano stigao na kormilo posle drugog kola proleća, što znači da je nasledio ekipu i nije imao mnogo vremena da je pripremi po svojoj želji.

Jasno nam je da Lazaru Dabižljeviću nedostaje iskustvo, ali je radeći minulog proleća pokazao određeni kvalitet. Imajući i vidu da je, kao i njegov asistent Strahinja Gavrić, naše dete, pružamo mu šansu da sada od starta priprema vodi ekipu i očekujemo da je izvukao određene pouke. Što se igrača tiče, još smo u razgovorima sa onima koji su minule sezone nosili dres. Biće odlazaka, ali ne bih o tome dok ne završimo razgovore. Zavisno od odlazaka, slede dolasci, rekao je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Ima li, pored zadržavanja aktuelnog stručnog štaba, bar nešto evidentno.

Početak priprema je zakazan za 4. jul. Do tada će se dosta stvari, što se igračkog kadra tiče, znati. U svakom slučaju, otvoreni smo za mlade i talentovane igrače koji žele afirmaciju kroz srpskoligaški karavan, dobiće priliku da se kroz pripreme nametnu, a stručni štab će na kraju reći svoje, zaključuje Andrić.

Jasno je i to da će Bečejci kompletne pripreme obaviti u svojoj sredini, jer imaju optimalne uslove za rad i igranje kontrolnih utakmica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име