Da li vašem kupatilu nedostaje taj poslednji dodir koji će ga transformisati u oazu opuštanja koju ste oduvek želeli? Ako je vaš odgovor „Da“, rešenje problema leži u staklorezačkim veštinama Barne, koji će vašem kupatilu udahnuti potpuno nov i jedinstven izgled.

Ulepšavanje vašeg prostora nikada nije bilo jednostavnije, jer ovaj majstor je tu da ispuni sve vaše želje i zahteve, pružajući istovremeno vrhunski kvalitet i pretvarajući vaše vizije u stvarnost. Pored staklenih tuš kabina, u našoj raznolikoj ponudi vas čeka još mnogo toga!

Tu su takođe i dekorativna kuhinjska stakla, vatrostalna stakla po meri za sve vrste peći, kaljena stakla za traktore i radne mašine, lumar folije za zaštitu od toplote i provala, sferna ogledala za retrovizore, kao i popravke staklenih stolova UV lepkom.

Ovde je samo mali deo onoga što Barna može da ponudi, pa ako želite da unesete novu dimenziju u vaše kupatilo, dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 063/8569075.

Ostatak radova možete pogledati na Instagram-u, kao i na Facebook-u.

Prilikom skeniranja koda ispod, možete posetiti naš Instagram profil.

Nalazimo se na adresi Maršala Tita 67 u Novom Bečeju, spremni da izađemo i na teren u sela. A kada je u pitanju hitnost, ne brinite – u slučaju loma dolazimo oma, jer kod nas je klijent uvek na prvom mestu!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име