Uzbuđeni smo što možemo deliti širinu našeg staklarskog spektra usluga koje obuhvataju mnogo više od tuš kabina i ukrasnih stakala za kuhinje. Barna je tu da zadovolji sve vaše potrebe za staklarskim rešenjima, pružajući vam vrhunsku kvalitetu i prilagođene opcije.

 • Dekorativna kuhinjska stakla:
  Kreirajte kuhinju iz snova sa našim dekorativnim staklima koja će dodati elegantnost i originalnost vašem prostoru, Barna stoji uz vas kako bi stvorio jedinstvenu atmosferu koja odražava vaš stil.
 • Vatrostalna stakla za sve vrste peći:
  Bezbednost i funkcionalnost su ključni elementi naših vatrostalnih stakala po meri. Obezbedite sigurnost i estetiku u vašoj kuhinji ili prostoru za peć sa našim visokokvalitetnim vatrostalnim staklima prilagođenim vašim potrebama.
 • Kaljena stakla za traktore i radne mašine:
  Industrijska rešenja su deo naše profesionalnosti. Pružamo kaljena stakla za traktore i radne mašine koja su izdržljiva, otporna na udarce i dugotrajna. Bez obzira na zahteve vašeg posla, Barna nudi pouzdana staklarska rešenja.
 • Lumar folije za zaštitu od toplete i provala:
  Očuvajte udobnost i bezbednost vašeg doma uz naše lumar folije. Pružamo visokokvalitetne folije koje štite od neprijatne toplote i povećavaju sigurnost sa zaštitom od provala.
 • Sferna ogledala za retrovizore:
  Bezbednost na putu je od suštinskog značaja. Naša sferna ogledala za retrovizore pružaju jasnu sliku okoline, povećavajući vašu sigurnost tokom vožnje.
 • Popravljanje staklenih stolova UV lepkom:
  Vaši omiljeni stakleni stolovi zaslužuju pažnju i brigu. Barna nudi efikasno popravljanje staklenih stolova uz pomoć UV lepka, vraćajući im originalni sjaj.

Barna je vaš pouzdan partner za sve staklarske potrebe. Bez obzira na projekt, naš tim stručnjaka je spreman ispuniti vaše zahteve!

Nalazimo se na adresi Maršala Tita 67 u Novom Bečeju, kontaktirajte nas već danas na broj telefona 063/8569075 i dozvolite Barni da stvori stakleno remek-delo koje odražava vašu jedinstvenu viziju!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име