Od sinoć svako veče zadovoljstvo u sportskoj dvorani „hrama sportova“
Od sinoć svako veče zadovoljstvo u sportskoj dvorani „hrama sportova“

Počela je da se kotrlja lopta po parketu „hrama sportova“ kraj Tise, a to znači da je startovao tradicionalni bečejski Zimski turnir u malom fudbalu. Ukupno 30 ekipa je „u igri“, od kojih 10 u konkurenciji veterana i 20 seniorskih.

Veterani su podeljeni u dve grupe od po pet ekipa, a seniori u četiri grupe sa po pet ekipa. Prva faza takmičenja u grupama odvija se po ligaškom bod sistemu, a po završetku četiri prvoplasirane ekipe nastavljaju takmičenje po kup sistemu na ispadanje.

Prve večeri odigrane su samo četiri utakmice, a već od večeras kreće program od sedam utakmica u kojima su prve dve iz veteranske, a preostalih pet iz seniorske konkurencije. Sinoć su odigrane dve utakmice vetarana iz B grupe. Bife Tea pobedila je ekipu Servis Kudrić (Bačko Gradište) rezultatom 4:3, a Gradina Eurokomerc (Temerin) savladala je Veterane iz Ade rezultatom 10:2. U konkurenciji seniora prvo je igrana utakmica iz D grupe u kojoj je Servis Kudrić (Bačko Gradište) bio je uspešniji od Bečejprevoza rezultatom 3:1, a onda je iz A grupe BL Sportivo pobedio ekipu iz Nadalja rezultatom 3:0.

Večerašnje prve dve utakmice igraće veterani iz grupe A i to od 17 sati Higija – Taksi Bel Eurosvit (Bačko Petrovo Selo) i od 17,45 Restora Favato (Ada) – Fortuna. Preostalih pet utakmica je iz seniorskog programa. Od 18,30 sati igraju Medison (Srbobran) – Servis Kudrić (Bačko Gradište) (C grupa), zatim slede utakmice: Banija Pal (Temerin) – DK Gruop ( B grupa – 19,15), Jupeks (Srbobran) – Čajkini asovi (D grupa – 20), Banija Pal (Temerin) – Potisje (Radičević) (B grupa – 20,45) i Autofleks Knot – Nadalj (A grupa -21,30).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име