Neizvesno je da li će ženski pogon u narednoj sezoni takmičiti, ali je poznato da muška ekipa kreće od početka, Bačke lige – jug.

 

 

 

– Za devojke još ništa zvanično nismo odlučili, do 20. avgusta imamo vremena da u savez pošaljemo prijavu ili odjavu. Muška ekipa kreće u takmičenje, nosioci će biti mladi Čongor Šurjan i Silard Kovač, trener i igrač će biti Zoltan Kovač, uz momke iz omladinske škole i nekoliko veterana trebalo bi da to bude tim za respekt u Bačkoj ligi – konstatovao je predsednik Stonoteniskog kluba Bečej Goran Dragin.

Na jučerašnjoj (subota, 10. avgust) godišnjoj sednici Skupštine STK Bečej članstvo je usvojilo izveštaj o radu u prethodnoj godini, finansijski, izveštaj o sportskim dostignućima i plan rada za naredni period. Bila je to prilika da se sumiraju rezultati iz prethodne sezone, ali i da se utanače potezi za što bolji start u narednu sezonu. U klubu su delimično zadovoljni ostvarenim, pre svega na sportskom planu, jer je STK Bečej takođe ima problema sa finansijama. – Naš primarni cilj nije novac, nego rad sa decom i stvaranje igrača i igračica. Tako da, kada se sve ukupno analizira, mogu da kažem da sam delimično zadovoljan učinjenim u prethodnoj sezoni, reči su Gorana Dragina. Kako prvi čovek bečejskog stonoteniskog klub navodi, bilo je speha sa najmlađim kategorijama, ali, što je nekoliko igračica otišlo iz kluba u neki drugi, ili na dalje školovanje u Novi Sad.

– To je negativno za nas, ali smo se u isto vreme organizaciono još učvrstili, napravili dobar sistem i ostaje da se vidi da li stoni tenis u Bečeju može da bude takmičarski, ili samo rekreativni sport. Mi smo maksimalno otvoreni za saradnju sa svima, ko god hoće da trenira kod nas to i može, uz vrhunske uslove, tehničke i stručne, objašnjava Goran Dragin.

Ni ovog septembra neće izostati „Kolenica kup“, a pripreme za treće ovogodišnje nadmetanje, koje bi trebalo da se organizuje sredinom sledećeg meseca, su počele. U pitanju je takmičenje po kojem je varoš kraj Tise poznata širom bivše SFRJ, ali i kod okolnih zemalja, pa se i ovog puta očekuje da u Bečej pristignu stonoteniseri iz regiona u velikom broju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име