Dejan Filipović je u ime Sudijske komisije FSS vodio radionice
Dejan Filipović je u ime Sudijske komisije FSS vodio radionice

Kontinuirana edukacija

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na osnovu odluke IO OS FSV, održala je 20. oktobra u Bečeju STOP seminar za posmatrače, sudije i pomoćne sudije Srpske lige – Vojvodina.

Pošto je, tačno u podne, predsednik Sudijske organizacija FSV Branko Pavlović pozdravio prisutne u svečanoj sali Gradske kuće Bečej i zahvalio se na dobrom odzivu, bez obzira što je radni dan, predstavnik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović je u radu sa sudijama analizirao određene momente dosadašnjeg dela prvenstva. Po podne od 14 do 17 sati na pomoćnom terenu sa veštačkom podlogom sudije su imale proveru fizičke spremnosti.

-Cilj ovih STOP seminara je konstantna edukacija sudija, da ne bude kampanjskog rada pred početak sezone, da bude što manje grešaka… Prva tri ranga takmičenja u Srbiji imaju obavezno jedan ovakav STOP seminar, a Super liga dva. Juče smo bili u Kragujevcu i imali skup ovakvog formata na „zapadu“, gde je mnogo bolja situacije nego kada smo ga organizovali prošle sezone. Ovde u Vojvodini je i minule sezone bilo dobro, a sada je još bolje, naglašava Dejan Filipović.

U predvečerju je završen STOP seminar, a u sudijskoj organizaciji će, posle detaljne analize, dobiti jasniju sliku i spremnosti, teoretskoj i fizičkoj, svojih članova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име