Nedaleko od centra Kule, odmah pored jezera, smešten je jedinstven, svečani prostor u kome ćete želeti da stvorite svoje najlepše uspomene.

Kupola, koja se nalazi u kompleksu Rodić Jezero, u Industrijskoj zoni bb u Kuli, ima kapacitet za veliki broj gostiju i opremljena je svime što je potrebno za nezaboravnu proslavu. Dizajn ovog prostora inspirisan je najnovijim trendovima u ugostiteljstvu i industriji zabave i istovremeno prilagođen ukusima klijenata, tako da nudi sofisticiran i elegantan prostor koji je savršen za različite vrste događaja.

Ono što Kupolu takođe čini jedinstvenom je sposobnost da prilagodi svaki detalj proslave željama i potrebama klijenata. Prostrana sala vam omogućava da, u zavisnosti od vrste proslave, uveličate slavlje dodatnim sadržajem, posebno ako je reč o dečjem rođendanu. Takođe, sala ima i prostran plesni podijum za one koji vole da igraju, kao i ugodnu ambijentalnu rasvetu. Rasveta u prostoru se može prilagođavati kako bi se stvorila željena atmosfera i raspoloženje. Možete biti sigurni da će vaša proslava biti jedinstvena i neponovljiva! Svaki detalj će biti pažljivo isplaniran i izveden kako bi se napravila savršena atmosfera za vas i vaše goste.

Na kraju, treba spomenuti i izvrsnu uslugu koju pruža osoblje Kupole. Profesionalni i ljubazni konobari, kuvari, hostese, obezbeđenje i ostalo osoblje potrudiće se da se svi vaši gosti osećaju dobrodošlo i uživaju u vrhunskoj usluzi.

Ukratko, Kupola Rodić Jezero nudi sve što vam treba za savršenu svečanost. Sjajna lokacija, moderni sadržaji, luksuzna sala sa Tiffany stolicama, meni urađen kompletno u njihovoj režiji, besplatan parking i WiFi, jedinstvene karakteristike i personalizacija prostora su samo neke od prednosti koje Kupolu čine posebnom.

Neka Kupola Rodić Jezero bude mesto gde ćete stvoriti svoje najlepše uspomene. Rezervišite prostor za svoj poseban dan putem telefona 062/8773225 ili mejla kupola@rodicjezero.com.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име