Treći po redu, ove godine humanitarni, Frogville Fest, dogodiće se u subotu 14. juna na „Malom stadionu“ u Žablju. Na festivalu će nastupiti osam bendova, a za afterparti će biti zadužen dram end bejs dvojac Netiks iz Novog Sada.

 

Valja napomenuti da će sva sredstva koja preostanu od troškova festivala biti prosleđena preko Volonterskog centra Vojvodine žrtvama poplavljenih područja, i to u robi. – Biće kupljena sredstva za higijenu, hrana, voda, igračke i bojanke za decu i šta god bude potrebno u tom trenutku. Takođe, predviđeno je organizovano prikupljanje pomenutih potrebština na samom festivalu, pakovano u kutije i poslato gde bude najpotrebnije, kažu iz organizacije.

Nastupaju: The Bulrush Hicks (Žabalj), Novi Momenti (Žabalj), Minjah Crew (Novi Sad), BD fuse (Žabalj), Wolfram (Novi Sad), Za Dž (Čačak), Zbogom Brus Li (Novi Sad), Bjesovi (Gornji Milanovac) Netics d’n’b (Novi Sad).

Cena ulaznice je 300 dinara, a Bečejci ih mogu nabaviti u Turističkoj organizaciji opštine Bečej. Prevoz na festival biće organizovan i iz Bečeja u 17 sati, iz Čuruga se kreće pola sata kasnije. Obezbeđen je i povratak nakon završetka festivala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име