Tokom političke kampanje neretko gradovi, opštine, sela budu izlepljeni političkim plakatima i porukama koje se nađu i tamo gde ne bi trebalo, na stablima drveća, izlozima i drugim neprikladnim mestima. Osim što to nije estetski, i zabranjeno je. 

S obzirom na to da je Novi Bečej poznata kao uređena sredina, predsednik opštine, Saša Šućurović, pozvao je političke partije i sve građane Novog Bečeja i opštine da se tokom predizborne kampanje trude da tako i ostane, a da plakate i političke poruke postavljaju na za to predviđena mesta.
– U prethodnom periodu smo dosta uradili na sređivanju naše opštine i našeg grada. Imamo prelepo uređen cvetni kej, trudili smo se da naš grad dobije novo lice i da bude lepši nego prethodnih godina. Iz tog razloga bih zamolio sve političke partije, građane Novog Bečeja i naše opštine da i u izbornoj kampanji sačuvamo izgled našeg grada, da ga ne ružimo plakatima i političkim parolama. Postoje predviđena mesta za lepljenje plakata i zato bih zamolio da svi svoje plakate i političke poruke lepe i postavljaju upravo na tim predviđenim mestima. Jedino ako zajedno čuvamo naš grad, on će i dalje imati ovo lepo lice i dalje će izledati lepše nego druge sredine, rekao je Šućurović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име