Pre svega, tekst Slobodana Mitrovića pod naslovom: “Demanti Mitrovića: nisam učinio nikakve protivzakonitosti, niti zloupotrebe“, a koji je objavljen kao demanti na navode v.d. direktora JP “Vodokanal“ Aleksandra Marića i revizora Milivoja Cvetinovića i Nenada Kaluđerovića u skladu sa članom 47. stav 1. Zakona o javnom informisanju (“Službeni glasnik RS, broj 43/03 i dr.) nije uopšte demanti već je pokušaj dotičnog da se pred javnošću opravda za svoja dela i postupke, pored ostalog i blaćenjem mog imena i prezimena, a koje je sračunato na moju ličnu diskreditaciju kao čoveka, funkcionera i kandidata za parlamentarnog poslanika.

 

Navodi iz ovog pisma su neistiniti, izuzetno uvredljivi i tako smišljeni da se maksimalno oblati i ukalja moje ime i moj rad, nanese šteta na predstojećim izborima i naruši ugled u javnosti.

Mitrović ne demantuje navode odmah po konferenciji za štampu, već deset dana kasnije, namerno se prljava kampanja tempira pet dana pred parlamentarne izbore.

Za navode iz ovog demantija, pravdu i naknadu štete potražiću kod nadležnog suda.

Što se tiče pokrenutih postupaka zbog zatečenog stanja u JP Vodokanal nakon razrešenja Mitrovića sa ove funkcije, sprovedene vanredne revizije, o tome da li je poslovao dobro ili ne i da li je poštovao zakon ili ne konačnu reč daće sud.

Ovde i sada neću odgovarati na svaku pojedinačnu tačku i zadiranje u privatan život, rećiću samo da je revizora čiji se izveštaj osporava, odabrao i angažovao sam Mitrović dok je još bio direktor i hvalio njegove sposobnosti. Što se tiče mojih privatnih troškova, sve svoje troškove snosim sama, sa svog tekućeg računa na koji primam platu pa tako i letovanje o čemu postoje dokazi.

Što se tiče ostalih navoda o moći, pritiscima, ucenama, interesima, apetitima i slično, takođe tumačim kao hajku protiv mene i prljavu maštu autora Mitrovića i drugih koji su učestvovali u sačinjavanju predmetnog teksta, a kriju se iza njegovog imena i potpisa.

Tačno je da je Bečej mala sredina i verujem da se zna ko je ko i ko je na kojoj adresi.

TAMARA IVANIŠEVIĆ s.r.


(u prilogu kopija izvoda iz OTP banke i naloga za prenos)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име