Pripreme za Tanderbal 2018 – festival na Tisi u Bečeju, koji Turistička organizacija priprema od 3. do 5. avgusta su u jeku. Pored nastupa grupa Kerber, Galija, Balkanika, Sigme, Džoker i Sveti gral, posetioci će moći da se oprobaju u kulinarskom takmičenju – kuvanju riblje čorbe, da se spuste do rečnog ostrva gde će ih čekati gastronomska ponuda koju organizator priprema sa kolegama iz Novog Bečeja, učestvuju u jedinstvenom ljudskom lancu koji spaja dve obale Tise.

Pored toga, deo trodnevnog programa su i sportski mitinzi, prodajne izložbe suvenira i rukotvorina, nastupi folklornih grupa, kreativne radionice za decu.

Drugo izdanje festivala na Tisi u Bečeju, vrednosti oko 5,3 miliona dinara, finansira se isključivo iz budžeta opštine Bečej. Ove godine, kako je rekao v.d. direktora Turističke organizacije opštine Bečej Jovan Ječanski, namera je bila da nastupi više izvođača nego prošle godine, te je izostala veća, ali i skuplja promocija, kako je to bilo prošle godine. Lane je izostao postupak javne nabavke za izvođače – muzičke grupe, ove godine je realizovan, međutim, izvođači su, i dok procedura još nije bila u toku, već najavljeni, kako u medijima, tako i na plakatima.

Prodavci hrane i piće će i ove godine naći mesto kraj reke u Bečeju, ali je javno obaveštenje za zainteresovane ugostitelje izostalo.

Zainteresovani za učešće u takmičenjima i drugim aktivnostima mogu do 1. avgusta da se prijave, dok će za, primera radi, ljudski lanac, biti na licu mesta. Više informacija o festivalu, ali i o programu i načinu prijava za učešće može se naći na sajtu http://www.tobecej.rs/.

 

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

 

5 KOMENTARA

  1. Молио би да не заборавите и да прославите „олују“ јер то су вам пријатељи, а то што имате доста људи који су несрећним случајем и злкочином Хрвата стигли у Бечеј е то вас не занима. Само славити пријело вам да Бог да.

    • Pod hitno na lečenje…ovako nešto može napisati samo osoba koja ima dubokih psihičkih problema. To je hvala što su te građani Bečeja prihvatili kao svog sugrađana

    • I tebi sledi isti odgovor kao i tvom kolegi. Pod hitno na lečenje…ovako nešto može napisati samo osoba koja ima dubokih psihičkih problema. To je hvala što su te građani Bečeja prihvatili kao svog sugrađana

  2. Gospodo Tošiću i Ječanski, kako je moguće da objavite imena izvođača, naziv muzičkih grupa, a da ne govorimo o zakupu mesta za prodaju hrane i ostalih drangulija, UNAPRED, naravno BEZ JAVNE NABAVKE ? Dali ste razmislili malo o korupciji, podmićivanju, „ugrađivanju u cene zakupa“ koje je danas jako moderno a koje se nikada neće saznati. Da je sve u ovoj Opštini normalno, neko bi bogami debelo odgovarao, jer nije ispoštovan Zakon o javnim nabavkama… ovako „pas laje, vetar nosi“. Živeli

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име