Za manifestaciju „Tanderbal 2018“ Turistička organizacija opštine Bečej nedavno je dobila priznanje na Novosadskom sajmu. Reč je o Velikoj zlatnoj medalji za uspešno organizovanje drugog po redu Festivala na Tisi „Tanderbal“ koja je bečejskoj turističkoj organizaciji predata na Međunarodnom sajmu lova, ribolova, turizma, sporta i ekologije.

Organizator trodnevne avgustovske manifestacije sa raznolikim zabavnim, rekreativnim i edukativnim programom je ovdašnja Turistička organizacija opštine Bečej, dok je finansijer opština Bečej, i to u iznosu od 4,6 miliona dinara.

Iako je krajem avgusta prvobitno najavljeno, pa ubrzo i otkazano, od javnog predstavljanja finansijskog izveštaja, u okviru konferencije za novinare, kao što je to bio slučaj i u vezi sa finansijama prvog Tanderbala, još uvek ništa. S tim u vezi, Bečejsko udruženje mladih je posredstvom Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja od Turističke organizacije zatražilo kompletnu finansijsku dokumentaciju.

Inače, naš sagovornik v.d. direktora Jovan Ječanski je 3. oktobra 2017. godine imenovan na funkciju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Bečej na najduže godinu dana.

On se, kako nam je rekao, neće kandidovati za direktora organizacije, a već na sledećoj sednici Skupštine opštine Bečej odbornici bi mogli da imenuju novog direktora. Tako da će treće izdanje Tanderbala, prema svemu sudeći, imati i treće po redu rukovodstvo.

 

Pogledajte TV prilog

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име