Bečejska publika imaće sutra (22. avgusta) priliku da pogleda monodramu „ Život je loto,” koja će biti izvedena u bašti Pozorišnog kluba.

 

Dramski komad rađen je prema tekstu Vladimira Đurđevića, njemu pripada i režiji, a priču iznosi glumica Jelena Tomić. Urnebesna tragikomedija „Život je loto”, govori o nizu situacija kroz koje je prošla junakinja u poslednja 24 sata, i iz kojih izlazi na ivici nervnog sloma.

Ovaj „napeti” komad držaće pažnju publike punih sat vremena.

Početak predstave zakazan je za 20 sati, a a ulaznica košta 150 dinara. U slučaju lošeg vremena, monodrama će se biti izvedena u Pozorišnom klubu ili u velikoj sali.

Inače, Vladimir Đurđević iza sebe ima vrlo uspešnu karijeru scenariste i reditelja. Debitovao je sa predstavom „ Ne igraj na Engleze”. Autor je dramatizacije „ Zbogom žohari (Balada o Pišonji i Žugi)” (NP Toša Jovanović – Zrenjanin, sezona 2010/11) inspirisane tekstovima pesama kultnog sarajevskog benda Zabranjeno pušenje. Koscenarista je igrane serije „Ono kao ljubav ”, prikazivane na Radio televiziji Srbije. Autor je nekoliko nagrađenih radio drama, a monodrama „Život je loto” je izvođena širom Srbije i dobijala je odlične kritike.

Insert iz predstave možete pogledati na:

http://www.youtube.com/watch?v=5n2_N-H6pJs

foto: fejsbuk

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име