Toplana Bečej

Javno preduzeće „Toplana” Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje, koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone 2020/21. godine od ponedeljka 5. oktobra početi sa „hladnim”, a zatim i „toplim probama”.

– U toku „hladnih” proba radnici JP „Toplana” Bečej vršiće dopunjavanje i stavljanje pod pritisak vrelovodne mreže, toplotnih podstanica i kućnih instalacija centralnog grejanja kupaca. U toku „toplih” proba ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca, navodi se u saopštenju javnog preduzeća.

S obzirom na to da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci, prilikom „hladnih” i „toplih” proba mogu se očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca.  Zbog toga mole sve kupce da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja i na toplotnim podstanicama.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži molimo kupce da obaveste Tehničku službu JP „Toplana“ Bečej na telefone: 021/6912-761 od 7  do 15 časova ili 021/6915-470 od 6 do 14 časova.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz Sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15. oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperatura spoljnjeg vazduha iznosi 12 stepeni Celzijusa ili niže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име