Iz Javnog preduzeća „Toplana” Bečej obaveštavaju kupce toplotne energije koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja da će se u sklopu završnih priprema za početak grejne sezone 2021/2022, počevši od 27. septembra dopunjavati vodom i stavljati pod pritisak kućnih instalacija grejanja u višestambenim objektima – zgradama.

O terminu, odnosno datumu, punjenja vodom i stavljanja pod pritisak instalacije grejanja zgrade kupci će biti posebno obavešteni pisanim obaveštenjem koje će biti istaknuto na oglasnoj table ili drugom vidnom mestu u ulazu zgrade.

S obzirom na to da instalacije grejanja nisu bile u funkciji više meseci mogu se očekivati curenja vode na ventilima, cevima i grejnim telima kućnih instalaciji centralnog grejanja.

Zbog toga, posebno u terminu navedenom u obaveštenju, potrebno je obratiti pažnju na eventualna curenja vode i o tome obavestiti JP „Toplana” Bečej na telefone navedene u obaveštenju.

Ovom prilikom molimo kupce koji izvode radove na instalaciji grejanja zgrade, a nisu o tome prethodno obavestili JP „Toplana” Bečej da se jave na telefone date u obaveštenju.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15. oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12 stepeni Celzijusovih ili niže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име