A 2017 és 2021 közötti időszakra vonatkozó helyi korrupcióellenes tervről szóló közvitát hétfőn, december 18-án 8 órai kezdettel tartják meg Törökbecsén.

Ebben a községben, ahogy minden más szerbiai önkormányzatban is késnek ezzel a dokumentummal, de a Tisza innenső partján, Óbecsén még hozzá sem láttak az előkészítéséhez, pedig elfogadásának a határideje június vége volt.

Ennek a dokumentumnak az elkészítésére az Európai Unióhoz való csatlakozási tárgyalások 23, az igazságszolgáltatásra, korrupció elleni harcra és alapvető jogokra vonatkozó fejezete kötelezi Szerbiát.

A Saša Maksimović törökbecsei polgármester vezette munkacsoport által kidolgozott dokumentum 17 területre terjed ki.

A munkacsoport tagjai az önkormányzat képviseletében hétfőn ismertetik majd a terv tartalmát, amely megtalálható Törökbecse hivatalos honlapján is (www.novibecej.rs), részletesebb információkat pedig a képviselő-testületi osztályon lehet szerezni róla munkanapokon 8 és 14 óra között.

A helyi korrupcióellenes tervre vonatkozó észrevételeket december 17-éig lehet írásban megküldeni a közigazgatási hivatal címére (Törökbecse, Žarko Zrenjanin 8, 16-os szoba vagy e-mailben az alábbi címre: marica.beslin@novibecej.rs.

 

Medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „A közpénz átlátható útja: Transparetni put javnog novca“ koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u medijskom sadržaju nužno ne odražavaju stavove ministarstva

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име