Atraktivnim jednosatnim koncertom u Gradskom pozorištu Bečej, učenici ovdašnje Muzičke škole „Petar Konjović“ najavili su predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

To je tradicija ove ustanove iz oblasti muzičke kulture, čiju nastavu tekuće školske godine pohađa oko 270 talentovanih učenika. Kada se zna je na Novogodišnjem koncertu nastupilo oko 150 učenika, to znači da je priliku da pokažu šta su naučili i radom usavršili dobilo više od polovine učenika škole.

-Nas ovakvi koncerti pred prepunom salom posebno raduju, a decu inspirišu da pruže maksimum na sceni. Ukupno smo pripremili 18 tačaka, uglavnom, kamerne i nešto horske muzike.

Ali, to nije sve od nas. Posle dece, idućeg ponedeljka, 21. decembra, u 19 sati koncert će održati i nastavnici naše škole. Imajući u vidu da će se tada svirati muzika iz filmova, verujemo da ćete uživati. Naravno, pozivamo vas da u što većem broju dođete i tada ćemo vam poželeti srećne predstojeće praznike, ovim rečima se prisutnima obratila direktorka Muzičke škole „Petar Konjović“ Tamara Krajtmar.

Koncert učenika počeo je horskom muzikom, a onda su svoj talenat pokazali violinisti, gitaristi, pijanisti, tamburaši, harmonikaši i solo pevači. Naravno, svako je bio nagrađen zasluženim aplauzom. Isto ili malo više očekuje se i od njihovih nastavnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име