Da li ste spremi za leto bez dlačica? Odlučite se za trajnu lasersku epilaciju! Bez bola i iritacija, sasvim lako i jednostavno, neka Vaša koža zasija! Kozmetičko-estetički salon Nefertiti beauty od sada Vam pruža mogućnost najsavremenijeg i najefikasnijeg trajnog uklanjanja dlaka laserom. Princip rada lasera je takav da se laserski snop direktnim kontaktom usmerava na kožu, svetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu koja absorbuje pigment melanin u folikuli i dovodi do uništenja korena dlake. Savremeni aparati imaju mogućnost odvodjena toplote i hlađenja te koža ostaje netaknuta i sam tretman čini bezbolnim i veoma komfornim.

Kako se prpiremiti za tretman?

Dlačice se ne smeju čupati iz korena 3-4 nedelje pre tretmana. Takođe predeo koji se radi ne sme biti osunčan 3-4 nedelje pre tretmana i nedelju dana nakon tretmana. Treba napomenuti da se sede i plave dlake ne mogu tretirati, jer nemaju pigment u sebi koji je osnova za destrukciju korena dlake. Neposredno pre tretmana na tretiranoj regija treba da se uklone dlačice brijačem. Pre tretmana ne koristiti preparate koji su fotosenzitivni i iritiraju kožu (AHA kiseline, retinol)

Koliko je tretmana potrebno da bi se dobio željeni efekat?

Da bismo postigli željeni rezultat potrebno je od 4-6 tretmana u zavisnosti od tretirane regije. Razmak izmedju tretmana takođe zavisi od regije koja se tretira te za lice treba da prođe oko 3 nedelje, a za telo oko 6 nedelja.

Koje regije mogu da se tretiraju laserom?

I žene i muskarci mogu epilirati manje-više celo telo. Kod žena najčešće tretirana regija je brada, pazuh, ruke,noge i prepone. Laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože te nije štetan za žlezdanu strukturu. Kod muškaraca najčešće tretirana regija su vrat,ramena, grudi i leđa.Procedura nije bolna i tretman je apsolutno bezopasan, a osećaj na koži tokom samog tretiranja može se definisati kao peckanje.

Kontraidikacije i uputstvo nakon tertmana laserom

Apsolutne kontraidikacija nema. Ukoliko nakon tretmana osećate zategnutost kože ili peckanje, što je veoma retko možete namazati cink kremu. 

Budite deo našeg Carstva i uživajte u prelepom ambijentu, dopustite sebi da na tren ostavite svakodnevnicu. Naš stručni tim Vam nudi individualne kozmetičko-estetske tretmane uz vrhunske proizvode renomiranih proizvođača. Pored epilacije Nefertiti Beauty tim nudi još niz drugih tretmana (za negu lica, tela, kavitacije, derma rollere, dermalne filere, masažu, permanentni make up, make up, pedikir, manikir i nadogradnja noktiju…) učiniće da odahnete od melanholije i pružite sebi pravo zadovoljstvo, jer svaki tretman ima holisticki pristup lepoti, i svaki tretman predstavlja ritual. Naš cilj je da steknemo i sačuvamo Vaše poverenje jer Vaša lepota je naš izazov, a to je ključ našeg uspeha.

Nefertiti beauty salon lepote se nalazi u Bečeju, ulica Gerberovih 5. Broj telefona: 021/69-10-228 mobilni: 064/193-80-89

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име