Takmičari bečejskog Svim Stara Reka Varga i Stevan Nićin
Takmičari bečejskog Svim Stara Reka Varga i Stevan Nićin

Start u nedelju od 11 sati

Savez za plivanje na otvorenim vodama Srbije u nizu ovoletošnjih takmičenja poslednjeg dana jula organizuje maraton u dužini tri kilometra u Staroj Tisi istoimenog Parku prirode kod Bačkog Gradišta. Start atraktivnog takmičenja, trećeg po redu, zakazan je za 11 sati.

Zainteresovani treba da se prijave i uplate kotizaciju od 1.500 dinara do 30. jula, a na dan održavanja takmičenja kotizacija je 2.000 dinara. Uplata se vrši na Savez POVS račun broj: 325-9500700192053-22. Više infornacija može se dobiti telefonskim putem na broj 064/4009220 (Jovan Ječanski) ili elektronskim putem na mejl: jjelena©stcable.rs.

-Očekujemo da startuje osamdesetak takmičara u ženskoj i muškoj konkurenciji. Imajući u vidu da se prijavila trenutno naša najbolja plivačica na otvorenim vodama Divna Šimšić iz Novog Beograda, koja je bila osma na nedavno održanom LEN kupu u Beogradu na 10 kilometara, te Bečejka Reka Varga i još nekoliko kvalitetnih plivačica, mislim da će biti i jača i zaminljivija konkurencija među devojkama, prognoza je u ime organizatora Jovana Ječanskog.

Da sve poprimi masovniji karakter i među decom, organizuje se trka na 200 metara za dečiji uzrast. Prijavljivanje i kotizacija u visini 400 dinara je na dan takmičenja, a start dečije trke je u 10.30 sati. Za sve učesnike dečije trke obezbeđene su medalje i ruček.

Doček učesnika, prijava i lekarski pregled na dan takmičenja je od 8.30 sati. Najuspešniji takmičari po uzrasnim i polnim kategorijama dobijaju medalje, a pobednici u apsolutnim kategorijama dama i muškaraca i pehare sa paketom robnih nagrada. Svi takmičari maratonske trke dobijaju majice za logom takmičenja i ručak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име