Pre izlaska na teren... | Foto: V. Jankov

Koliko god da žale za preostala dva boda, treneri aktera „premijere“ kraj Tise, Milan Belić (OFK Bečej 1918) i Saša Stojadinović (Borac iz Sakula), složili su se posle utakmice da je podela plena realan ishod.

– Lično sam zadovoljan samo rezultatom, jer je to najrealniji ishod prema viđenom tokom utakmice kraj Tise. Mnoge stvari, pogotovo u prvom poluvremenu, u našoj igri nisu funkcionisale na nivou dogovorenog, pa smo u poluvremenu i kasnije morali da vršimo izmene, što je donelo defanzivnu stabilnost i mogućnost za ofanzivu. Dodao bih da je naša ekipa u zimskom periodu pretrpela značajne izmene, pa je potrebno vreme da se uhvati takmičarski ritam. Moram da primetim da su po teškim uslovima za igru akteri obe ekipe pokazali veliku želju za igrom i gledaoci su imali priliku da vide, mada je u pitanju prvi okršaj polusezone, pravu prvenstvenu utakmicu, zaključuje trener Borca Saša Stojadinović.

Bečejci su, neočekivano, u utakmicu ušli znatno hendikepirani. U kancelariji za sastavljanje protokola došlo je do tehničke greške, pa je, na kraju, već zagrejani Luka Miljević morao da skine opremu, a nezagrejani Žarko Kobiljski je uskočio u startni sastav.

Po završetku utakmice… | Foto: V. Jankov

– Šest nedelja smo uigravali Miljevića na poziciji centralnog beka, a Tutnjevića u veznoj liniji, a onda zbog nečijeg propusta, sve to bacili u vodu i minut pre utakmice Tutnjeviću dali neprirodnu ulogu defanzivca, Kurtišija vratili na zadnjeg veznog, a nezagrejanog Kobiljskog ubacili da igra. Ostavilo je to traga i primili smo gol, što je otežalo situaciju. Uspeli smo da se oporavimo, čak došli u vođstvo, ali moram da primetim da su gosti, koji su u velikoj meri izmenili sastav i nepoznanica su bili za nas, u nastavku pokazali kvalitet i želju da igraju, pa sam igračima, posle 2:2, sugerisao da budu oprezni i stanu na loptu, kako nas ne bi stigla kazna iz opasnih kontranapada, iskren je kormilar tiskog broda Milan Belić.

Imajući u vidu iskazano borbenost, htenje da se nadigravaju i pretrčane kilometre po teškom terenu, igrači obe ekipe potvrdili su dobar rad tokom priprema i spremnost da se u nastavku sezone bore za što bolju poziciju na tabeli.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име